_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Våra boenden

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Välj själv hur du vill bo

Hos oss är varje boende unikt, vi erbjuder enkel- eller dubbelrum i huvudbyggnaden eller annexet. En stuga under äppelträden, moderna lägenheter med utsikt över Vättern, Gula huset för sällskap som vill bo tillsammans eller enklare logi på vandrarhemmet i Hammars anrika kommunhus.

Huvudbyggnad

I hotellets huvudbyggnad finns 14 enkel-/dubbelrum i gammaldags stil och här hittar vi restaurangen där hotellets gäster serveras frukost och övriga måltider.

Stugan

Ovanför huvudbyggnaden, lummigt inbäddad bland träden ligger stugan med dubbelrum, kök och allrum med tre extrabäddar. Stugan har toalett med dusch.

Annexet

Annexet, strax till höger om huvudbyggnaden, har 9 dubbellrum med toalett och dusch. Det gemensamma köket har utgång till den stora altanen med sjöutsikt.

Sjöstugan

Direkt på stranden ligger denna exklusiva stuga med egen altan och badstege rakt ner i sjön. Stugan rymmer ett dubbelrum, toalett med dusch samt kök och allrum.

Vandrarhemmet

Fem km från hotellet, i byn Hammar, ligger vandrarhemmet.
Här finns enklare logi med tillgång till kök.

Lägenheterna

De tre lägenheterna är inrymda i en byggnad till vänster om huvud-byggnaden och alla har terass med fantastisk utsikt. I lägenheterna finns toalett med dusch samt kök.

Gula huset

För det stora sällskapet erbjuder vi ett eget hus med kök, gemensam-hetsyta och fyra sovrum med totalt 11 bäddar.
 

Översikt över hotellområdet och de olika byggnaderna